About Us

Restaurant van Loosen neemt je mee op reis naar nieuwe smaken middels een vernieuwde kookvisie met seizoensgebonden producten en verse ingrediënten van land en zee.

Door de unieke kijk van Chef Iwan op Enkhuizers dagelijkse aanvoer van verse producten, geniet u van bijzondere smaken en combinaties. Samen met Lajos van Wely vliegen de smaken door de keuken. Het plezier van de heren proeft u terug in de gerechten.

menu

The world turns, the seasons fly by. Van Loosen likes to participate. As a result, there are often new dishes on the menu. The dishes are accompanied by a delicious selection of wines selected according to the needs of the dish or local beers from craft breweries.

 

Our kitchen

Met Van Loosen willen we een nieuwe smaak naar Enkhuizen brengen die volgens ons nog ontbrak. Iwan is nog geen grote bekende in de keuken wereld. Juist hierom hebben wij Iwan de mogelijkheid gegeven om zich te doen ontplooien. Tijdens de opening van het restaurant hebben wij korte gesprekken gevoerd maar juist de personen laten proef koken. Hierin viel Iwan erg op door juist met de gerechten te spelen, eigentijds maken en echt wat anders te doen. Onder de hoede van Lajos (wel bekend van restaurant de Enkhuizer Visafslag) maken ze samen de meest variërende gerechten. Met een zeer eigentijdse twist. Wil je nog meer weten over de samen van Iwan en Lajos? Maak het mee en kom snel naar van Loosen!
Reviews

Hear from our customers

the atmosphere of Van Loosen

Bekijk het laatste blog en nieuws

Romantische zomer concert 22 september

Als afsluiting van een lange zomer met veel activiteiten in de Westerkerk is er dit romantische nazomerconcert. Klassieke muziek maar dan met een lichte touch.

Proef de lente!

Vanaf 9 april hebben wij een heerlijk nieuw lente menu! Onze chefs hebben het voorjaar in de bol gekregen! Op het menu vinden wij de

Nieuwe wijn bij RvL

Kom je de overheerlijke Villa Loren Amarone Della Valpolicella bij ons proeven? Uit het heerlijke zonovergoten Noord-Italië, tussen de appelgaarden bloeit een prachtig kleine druif