Feesten & partijen

Tijd voor een feestje? Kom dat dan gezellig vieren in ons authentieke restaurant!

Heeft u wat te vieren?

Heeft u wat te vieren en bent u op zoek naar een mooie locatie om dit feestelijke festijn te houden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij restaurant van Loosen is het mogelijk om een feestje te geven. We nemen alles voor u uit handen en verzorgen uw feest of partij helemaal tot in de puntjes.

Een feestelijke locatie

Ontdek onze feestelijke locatie gelegen in het mooie Enkhuizen. Restaurant van Loosen is gelegen tussen hotel Snouck van Loosen en bierbrouwerij de Werf. In het hart van het centrum van de oude vestingstad. Dit maakt ons restaurant een enorm gezellig plekje en de ideale locatie voor feesten en partijen. Ons restaurant biedt ruimte voor zowel grote als kleine groepen mensen, hier hebben we twee optionele ruimtes voor. Naast ons restaurant, is onze wijnbar ook  een mooie gelegenheid  als feestlocatie. We beschikken ook over een terras aan het water om zelfs buiten een feestje te kunnen vieren!

Tijd voor gezelligheid!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Twijfel dan niet langer & laat ons weten wat en wanneer u van plan bent om het feestje te geven. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. Hopelijk tot snel!

Tijd voor een feestje? Laat het ons weten!