Ons zusterrestaurant

Zin in een overheerlijke vis specialiteit? Kom dan gezellig langs de visafslag!

Het gezelligste vis speciaal restaurant van Enkhuizen

Als visliefhebber moet je zeker eens een bezoekje brengen aan de visafslag! Hier hebben we een verrukkelijke selectie van de beste visgerechten samengesteld die we serveren met perfect passende dranken. Of je nu houdt van verse zalm, heerlijke kreeft of smaakvolle mosselen, we hebben voor ieder wat wils.

Naast ons uitgebreide aanbod van visgerechten kun je bij ons genieten van de unieke sfeer van ons restaurant. De visafslag is een bijzondere plek waar je de energie van de zee voelt en de authentieke ambiance proeft. Onze gastvrije medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en om al je vragen te beantwoorden.

We hebben ook een ruim assortiment van bijpassende dranken om je maaltijd compleet te maken. Geniet van een glas koude witte wijn bij je verse visgerecht of kies voor een ambachtelijk biertje als je daar meer van houdt.

Kortom, als je op zoek bent naar een geweldige plek om te genieten van de beste visgerechten in een unieke sfeer, dan ben je bij de visafslag aan het juiste adres! Kom langs en ontdek het zelf.

Komt u gezellig bij ons eten? Laat het dan weten!

Hopelijk tot snel!

Kom je ook langs?

Kom je gezellig langs de afslag? Maak dan gemakkelijk een reservering via de website of bel ons even.